DE VOETEN van Ridderkerk heeft de beschikking over een praktijkruimte op de begane grond. De tuin is toegankelijk voor fietsen, scootmobielen en rollators. De praktijkruimte heeft de mogelijkheid een directe buitendeur te openen. Indien u slecht ter been bent kunnen wij deze openen, zodat u slechts een kleine afstand hoeft te overbruggen.

Onze praktijkruimte is nieuw ingericht en voorzien van veel opbergmogelijkheden, warm en koud water, ventilatie en airconditioning. Wij voldoen aan de eisen van de "Code voor de voetverzorger". Dit betekent onder andere dat het mogelijk is hygienisch te werken. Voor al onze klanten gebruiken wij schone materialen en gereinigde sets instrumenten die geschikt zijn voor diabetici.

Wij houden een klantenregistratie bij zodat wij altijd op de hoogte zijn van alle zaken die van invloed zijn op de gezondheid van u en uw voeten. Wij gaan vanzelfsprekend vertrouwelijk met deze informatie om. Wij hebben de mogelijkheid te overleggen met medici en kunnen u indien nodig doorverwijzen. Dit gebeurt alleen met uw toestemming.

Download nu onze app!
Maak nu nog sneller en eenvoudiger een afspraak.
Klik hieronder voor de juiste app.
(Apple app volgt zsm)

Vriendenvoordeel

Beveelt u ons aan? Laat de nieuwe klant dan bij het maken van de afspraak uw naam noemen. U krijgt dan beide € 2,50 korting op een basisbehandeling.

Bezoek ons op...

''

Deel ons via...