NAGELBEUGELTECHNIEKEN / ORTHONYXIE

Een nagelbeugel is een hulpmiddel om de vorm van de nagelplaat te verbeteren en om eventuele druk of pijn in de nagelwallen te ontlasten. Doordat de beugel terug wil in zijn oorspronkelijke vorm gaat hij licht aan de nagel trekken, hierdoor wordt de nagel rechter van vorm. Er zijn verschillende nagelbeugels die gebruik maken van uiteenlopende technieken. Door de verschillende technieken kan er gekozen worden voor een bepaalde nagelbeugel, die specifiek voor een bepaald probleem toegepast kan worden.

Podofix

De podofix actieve plakbeugel bestaat uit een elastisch kunststof voetje dat op de nagel wordt gelijmd met een activeringsdraad die de beugel aantrekt nadat deze op de nagel is gelijmd. Na het aanbrengen ligt de draad in de uitsparing van de kunststof voet en kan glad verzegeld worden. De trekkracht van deze beugel kan ook gereguleerd worden.

''''''

Onyclip

De onyclip is een hard plastic gecoated stalen strip, welke pijnloos op de teennagel geplakt wordt. Door de verwerking van metaal in de clip kan de beugel een allergische reactie veroorzaken. De trekkracht van deze beugel kan individueel gereguleerd worden.

Draadstalen beugel

Deze beugel is een stalen draad die door middel van op maat gemaakte lusjes om de nagelplaat heen geschoven wordt. De nagelbeugel is uitermate geschikt voor de behandeling van tunnelnagels. Ook deze beugel kan een allergische reactie veroorzaken.

Lees meer over onze nagelbeugel behandelingen.
Download nu onze app!
Maak nu nog sneller en eenvoudiger een afspraak.
Klik hieronder voor de juiste app.
(Apple app volgt zsm)

Vriendenvoordeel

Beveelt u ons aan? Laat de nieuwe klant dan bij het maken van de afspraak uw naam noemen. U krijgt dan beide € 2,50 korting op een basisbehandeling.

Bezoek ons op...

''

Deel ons via...