Pijnlijke voeten, kloven, ingroeiende nagels of op zoek naar ontspanning voor uw vermoeide voeten?
Maak een afspraak voor een pedicure behandeling.
Hieronder vindt u de mogelijkheden en wat wij voor u kunnen betekenen.


Aan deze pagina wordt gewerkt.
Per 1 januari 2020 hebben wij de maken met een prijscorrectie voor de behandelingen. Een basisbehandeling kost dan € 36,00. Voor overige actuele prijzen zie onze tarieven onder het tabblad "maak afspraak".


 
Opmerking Let op Deze webwinkel bevindt zich mogelijk nog in de opstartfase of is nog niet officieel geregistreerd bij mijnWinkel.nl. Wilt u toch iets bestellen bij deze webwinkel? Neem dan eerst even contact op met de webwinkelier.

zoek

Algemene voorwaarden

 

Afspraak maken?

Wij verzoeken u vriendelijk bij de afspraak te vermelden welke behandeling u wilt boeken.
Wij kunnen er dan voor zorgen dat wij voldoende tijd voor u reserveren.
 

Behandeling annuleren?

Mocht u de behandeling willen annuleren dan graag 24 uur van te voren.
Anders zijn wij genoodzaakt de voor u gereserveerde tijd in rekening te brengen. Wij maken / bevestigen een nieuwe afspraak pas nadat de factuur voor een niet nagekomen afspraak is betaald.
 

Komt u te laat voor uw behandeling? 

Dit gaat ten koste van uw behandeltijd. Het is helaas niet mogelijk om de behandeling langer te laten duren. Maximaal 15 minuten later (korte behandeling maximaal 5 minuten) dan aanvangstijd starten wij de behandeling (indien mogelijk ivm benodigde tijd). Komt u later kunnen wij u helaas niet meer behandelen, maar brengen wij wel de voor u gereserveerde tijd in rekening. Wij maken / bevestigen een nieuwe afspraak pas nadat de factuur voor een niet nagekomen afspraak is betaald.
 

Uw afspraak vergeten?

Wij zijn genoodzaakt de voor u gereserveerde tijd in rekening te brengen. Wij maken / bevestigen een nieuwe afspraak pas nadat de factuur voor een niet nagekomen afspraak is betaald.
 

Praktijkregels

Het is helaas niet mogelijk om jonge kinderen toe te laten in de praktijk. Dit heeft te maken met hygiëne en de stoffen die wij gebruiken tijdens de behandeling. Iets oudere kinderen alleen in overleg. Het is niet toegestaan kinderen alleen in de wachtruimte te laten.
 
Wij verzoeken u het gebruik van mobiele telefoon te beperken, ook in de wachtruimte.
 
Het niet toegestaan in de praktijk voedingswaren te nuttigen.
 
Aanwijzingen van de medewerkers dienen te worden opgevolgd.
 
Klanten onder invloed van drugs of alcohol worden in de praktijk niet toegelaten.
 

Vergoedingen zorgverzekeraar

Heeft u een factuur nodig voor uw zorgverzekeraar of belastingdienst? Wij verstrekken deze graag. Wilt u er rekening mee houden dat de factuur slechts éénmaal wordt verstrekt!
 
Wij hebben contracten voor Diabetische voetzorg afgesloten met Zorggroep Ridderkerk en Fit Podotherapie. Alleen via deze contracten zijn vergoedingen mogelijk voor Zorgprofiel 2 en hoger.
 

Tot slot

Alle behandelingen worden uitgevoerd met materialen en producten die geschikt zijn voor de risicovoet. Na iedere behandeling worden de materialen gereinigd of vervangen.
 
Wij werken volgens de eisen van de “Code van de voetverzorging”.